ЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄ

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪







Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

=-=ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΣΟΦΙΑΣ=-=


ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ,ΟΙ ΣΠΕΙΡΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΓΕΓΟΝΟΣ-ΑΙΝΙΓΜΑ.ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ",ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΤΕΡΗ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΩΤΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ,ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΑΝΥΨΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΟΝΩΝ!ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ "ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ...ΣΑΝ ΕΠΟΧΗ,ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ,ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ "ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ",ΤΟY HOMO SAPIENS,ΠΕΡΙΠΟΥ 30.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΙΘΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,ΛΙΘΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΟΙ ΔΕ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ MANUAL ΤΗΣ ΓΗΣ.ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΟ;ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ",ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΚΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΟΔΟΤΡΑ ΓΗ.ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΛΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΛΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΤΟ ΒΑΘΥ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΛΙΘΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΓΗ...ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΞΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΩΔΟΤΡΑ ΓΑΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΓΝΩΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ...ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΤ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΝΟΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΧΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΝΟΙΩΝ.Ο ΙΔΙΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΚΩΔΙΚΑ" ΙΕΡΗ ΓΑΙΟΝΙΚΗ ΠΕΤΡΟΓΛΥΦΙΚΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ(ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ ΠΕΔΙΩΝ) ΤΗΣ ΓΗΣ,ΩΣ ΠΗΓΗ ΣΥΝΕΧΟΥΝ ΖΩΗΣ.

11 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΚΑΤΗ ! ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΛΥΓΜΟΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ - ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ! ΑΠΟ ΕΝΑΝ 'ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ' ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ? ΣΚΟΡΠΙΟ ΕΚΑΤΗ ! ΣΚΟΡΠΙΟ !

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!!!!!!!!ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!Ε,ΒΕΒΑΙΑ!ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΚΟΡΠΙΟ; ;Ρρ

lila είπε...

Ενδιαφέροντα όσα γράφεις.Πρώτη φορά διαβάζω για τους πέτρινους κώδικες.Για να καταλάβω καλύτερα,επειδή δεν κάνεις αναφορά,ανάμεσα στα έργα που έχει επιδείξει ο απώτερος κοινός παγκόσμιος πολιτισμός,στον οποίο αναφέρεσαι,είναι και το Stonehenge στην Aγγλία και τα αγάλματα στα νησιά του Πάσχα;

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

Μιλαω γενικα Λιλα....ακομη και για τα βουνα του Παγγαιου!!!!!!

✿ margarita είπε...

Είναι η εποχή του Homo Sapiens (Σοφού Ανθρώπου). Αυτός καλλιεργεί τη γη και εκτρέφει ζώα, φέρνοντας μ’ αυτό τον τρόπο μια επανάσταση στον τρόπο ζωής με πολύ σημαντικές επιπτώσεις στην εξέλιξή του. Στη Νεολιθική Εποχή ο άνθρωπος μαθαίνει σιγά-σιγά το πλάσιμο και το ψήσιμο πήλινων χρηστικών αντικειμένων (αγγεία, ειδώλια, σφραγίδες), κατεργάζεται καλύτερα τα δέρματα το μαλλί τον λίθο και τα οστά. Κατασκευάζει σπίτια, οικισμούς και θάβει τους νεκρούς του σε τάφους και πιθάρια.
Σκλίζει τους βράχους όχι για διακόσμηση αλλα για τις ανάγκες της καθημερινότητάς του..ημέρωση ζώων κτλ.

Καλημέρα Εκάτη!!

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ EDELWEISS MOY!!! ;*;*;*

Ανώνυμος είπε...

Ίσως η γραφή είναι ένα είδος μαγείας. Ίσως ξεκίνησε σα ζωγραφική για να εξηγήσει τον κόσμο και να "προκαλέσει" καταστάσεις πχ καλό καιρό ή επάρκεια αγαθών. . . και κατέληξε σε σύστημα επικοινωνίας. . . Με φοβίζει λίγο το γεγονός ότι η γραφή με το χέρι περιορίζεται από την ηλεκτρονική. Μου αρέσει να γράφω με μελάνι σε χαρτί. . .
Έχει συμβεί σε κάποιον από ΄σας να γράψει σε πέτρα? Εμένα ναι, στο κάστρο του Πλαταμώνα και σ΄ ένα φάρο της Μυκόνου. Μετά από πολλά χρόνια αυτό που έγραψα θα υπάρχει ακόμα εκεί :) Δεν είναι αυτό μαγεία?

EL.ZIN είπε...

Υπάρχει βαθιά γνώση και σοφία,
σε κάθε βράχο, πέτρα, λουλούδι,σε κάθε κύτταρο ενός έμβιου όντος
και η ιστορία είναι ΄πάντα κυκλική.
Γι'αυτό δεν βρίσκονται ευθείες γραμμές στο σύμπαν πουθενά να τελειώνουν...

...από τους κώδικες των Πολεμιστών της Λάιον, μαζί με αποσπερινά
αστροφτερουγίσματα;)

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

ναι σουζανα!!!!!!!αυτο κι αν δεν ειναι μαγεια!!!!!!!!

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

KI EΣY EL.ZIN.....ΠΑΝΤΑ ΣΟΦΟΣ!!!!!!

NISPELL είπε...

Πετρινοι Κωδικες Σοφιας.
Σαν 'Ποιημα επερασαν, μΠΡΟΣΤΑ Απο τα Ματια μου,πολλες 10χιλιαδες Χρονια Πολιτισμου,
Νισπελλ