ЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄЭIЄ

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪







Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

 Τι θέλουν επιτέλους όλοι αυτοί που προσπαθούν να χτυπήσουν την Ελλάδα;; 

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε το χρήμα, ούτε ο πλούτος που κρύβεται στα ιερά χώματα της πατρίδας μας. 

Έχουν και χρήμα. και τον πλούτο όλου του κόσμου στα χέρια τους.  Δεν ενδιαφέρονται για όλα αυτά. Τα παραπάνω είναι η  ανταμοιβή για τους επίγειους, υλιστές συνεργάτες τους. Όλους αυτούς που αναλαμβάνουν να μαντρώσουν και να περιορίσουν τον κοιμισμένο λαό, κρατώντας τον μονίμως σε  λήθη, για να μην αντιλαμβάνονται ποιος βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας και πίσω από την κουρτίνα που αιώνες τώρα σκεπάζει τα μάτια μας. 

 Αυτή την στιγμή βιώνουμε τον πόλεμο του κακού εναντίον του καλού. Τι  κρύβεται μέσα στο σπηλαίου του Πλάτωνος;; Τσιπάκια, εμβόλια, μασονία. Οι άνθρωποι πρέπει να ανοίξουν τα μάτια και να μην μπερδεύονται πια. Στόχος είναι το μυαλο και η ψυχή του Έλληνα 

Οι οικονομικές απαιτήσεις, των Τούρκων, της Ευρώπης, Νάτο, Αμερικής, Ρωσίας είναι η πρόφαση και τα μέσα για να γονατίσουν την Ελλάδα και να την εξαφανίσουν από το χάρτη, για να καταλάβουν όλο τον πλανήτη και να τον κυβερνήσουν όπως αυτοί θέλουν. Από τα πανάρχαια χρόνια, είμαστε το μόνιμο εμπόδιο στο δρόμο τους, εναντίον της υποδούλωσης των λαών. Είμαστε πάντα οι Μεγαλέξανδροι του Σύμπαντος. Οι αέναοι φύλακες του..

Ο παμπάλαιος εχθρός είναι ακόμα εδώ… Είναι εκείνα τα ιερατεια που αποτελούν πάντα την καταστροφή του Αρχαίου Κόσμου. Αυτά τα περίεργα που διαβάζουμε πως συνέβαιναν τότε, όπως και τώρα. Αυτά που διαστρέβλωναν την αλήθεια και εξόντωναν τους Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους μας με ποινή το θάνατο και τις εξορίες για τη Μία και Μοναδική Αλήθεια που δίδασκαν περί   ανθρώπινης ελευθερίας. Η φανατική απόκρυψη της αλήθειας στον κόσμο, όπως συμβαίνει και σήμερα.

Ήταν αυτά τα ιερατεία που δίχαζαν το λαό, με την πάντα αλάνθαστη μέθοδο τους Διαίρει Καί Βασίλευε . Αυτά τα «ιερατεία» ήταν κι είναι ανέκαθεν ανάμεσα μας, συνεργαζόμενοι με εγχώριους Εφιάλτες. 

Ο Μέγας Αλέξανδρος...... Αγνόησε, περιφρόνησε και αιφνιδίασε τον εχθρό της ανθρωπότητας, ερχόμενος πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν! Όχι μόνο ένωσε τους Έλληνες αλλά και τους άλλους λαούς. Εκπολίτισε, εξελλήνισε πνευματικά κι απελευθέρωσε τον κόσμο από τους σκοτεινούς του δυνάστες. Γι’ αυτό και λατρεύτηκε απ’ όλους τους ευγνώμονες λαούς σαν θεός. Και τότε τα «ιερατεία» ένιωσαν πραγματικά στο πετσί τους , τη Δύναμη και το Μεγαλείο των ΕΛΛΗΝΩΝ..

Σχεδόν 2000 χρόνια μετά την ανάκαμψη τους από τη ζημιά που υπέστησαν στην ίδια τους τη βάση της Βαβυλωνίας, ζητούν εκδίκηση κι επιστρέφουν να καταστρέψουν τη δική μας βάση. Την Ελλάδα. Τα ίδια ακριβώς «ιερατεία» κατάφεραν να πάρουν την εξουσία από τους Έλληνες στα χέρια τους.

Αλλά και πάλι θα αποτύχουν.. Ο πλανήτης πάντοτε θα διοικείται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι μόνο αυτοί κατέχουν τη ΣΟΦΙΑ, την ΑΛΗΘΕΙΑ, το ΔΙΚΑΙΟ... . Οι Έλληνες είναι απόγονοι του Ηρακλή και του Οδυσσέα Δεν δύναται λοιπόν να εκλείψουν.

Έλληνα.

Θυμήσου ποιος ήσουν.

Δες ποιος είσαι και σκέψου για ποιο λόγο ενσαρκωθηκες στην Ελλάδα.

Και κυρίως 

Μην ξεχάσεις που θα πας.

Ένας είναι ο δρόμος που αρμόζει στον Έλληνα.

Αυτός που οδηγεί στο μεγαλείο του Ολύμπου.

Εκεί Έλληνα που σε περιμένουν οι δικοί σου Ολύμπιοι Θεοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: